2013-02-10 08:15:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jól alakulnak a dolgai

Napi horoszkóp február 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A siker nemcsak szerencse kérdése, hanem a kitartásé és megbízhatóságé is. Ha úgy látják a partnerei, ismerősei, hogy ön híján van a megbízhatóságnak, akkor nem csodálkozhat azon, hogy idővel elfordulnak öntől. Tartsa meg a szavát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kezdenek jól alakulni a dolgai. Végre maga is látja már a kiutat a sötét útvesztőből, amibe családi, anyagi ügyei juttatták. A lényeg, hogy ne térjen le a kijelölt útról. Ha kitartó, akkor, mint midig, ismét hamarosan jóra fordul a sorsa!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma inkább hallgat a szívére, mint az eszére. És milyen igaza van! A megérzései ma tisztábban és jobb irányba vezetik, mint a meggondolásai. Ma bölcsen teszi azt is, ha az emberismeretére hagyatkozik. Akkor nem tudják becsapni önt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehezen indul a mai napja, nem úgy sikerülnek a dolgai, ahogy azt szerette volna. Egész nap az anyagi gondokon rágódik, és számtalan mentő ötlet jut az eszébe. Ezek egy része nem vezet sehova, de van néhány igazán jó gondolata is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma nagyon jó lehetőségekhez segíthetik hozzá a csillagai. Fontolja meg jól, akar-e élni velük. Előfordulhat, hogy nagyvonalúan hagy kisiklani a keze közül egy jó alkalmat. Legyen szemfüles, és ragadja meg a pillanatot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Új életet akar kezdeni, pedig még a régit sem fejezte be. Valaki a múltbeli bűneit veti az ön szemére, ezért ez a nagy pálfordulás. Nem kell azért mindennel szakítania, mert valamit valaha elrontott. Legyen válogatós!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma úgy érezheti, semmibe veszik az akaratát a családtagjai, ráadásul, és ennek ellenére minden terhet önnek kell viselnie a családban. Ideje végre fordítania a sorsán. Kezdjen tárgyalásokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Külön kellene választania az üzleti- és a magánéletét. Így egyszerre két legyet üthet egy csapásra: megóvja a családját, és a saját érdekeit is jobban tudja védeni. Arról nem is beszélve, hogy végre szabad lesz a hétvégéje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon sokfelé hívhatják ma: a barátok éppen úgy igényt tartanak az ön társaságára, mint a kedvese és a családtagjai. Ne tétovázzon, hanem egy ügyes húzással válassza a legjobb megoldást: hozza össze őket!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Próbáljon meg kicsit kedvesebb lenni a kedveséhez. Ha már úgy hozta a sors, hogy együtt vannak, annak biztosan oka van. Magasabb síkokon csak a szeretet működik, csak az tarthat össze két embert. Minden más: káprázat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma minél tovább alszik, annál mogorvábban ébred. Nem jó hosszúra nyújtani a pihenést, inkább próbáljon meg korábban lefeküdni a nap végén. Ráadásul hiába van hétvége, rengeteg a dolga. Talán a rossz lelkiismerete miatt morgolódik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem kell, hogy folyton történjen valami. Néha olyan is kell, hogy a napot szemlélődéssel, olvasgatással, lustálkodással tölti. Ezért egy pillanatig se legyen lelkifurdalása. Főleg, ha amúgy máskor rengeteget dolgozik.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: